Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 7- 8 Οκτώβρη 2017  η Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Μέσου επιπέδου που πραγματοποίησε ο ΕΟΣ Αγρινίου κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Στην σχολή πήραν μέρος 3 μέλη του Συλλόγου μας και 2 μέλη του ΕΟΣ Ιωαννίνων.

Ο εκπαιδευτής μας Ηρακλής Μωυσίδης και ο βοηθός εκπαιδευτή Χρήστος Αυγήτας με ιδιαίτερο ζήλο και επιμονή δίδαξαν τους εκπαιδευόμενους όλες τις απαραίτητες τεχνικές αναρρίχησης και ασφάλισης, ώστε να μπορέσουν με βάση την ασφάλεια να συνεχίσουν και ύστερα το υπέροχο άθλημα αναρρίχησης βράχου. Τα μαθήματα διεξήχθησαν σε οργανωμένα πεδία στην Βαράσοβα, στα Μετέωρα, στα Ζαγοροχώρια και τέλος στον  παλιό Βάρνακα Αιτ/νιας όπου η σχολή άνοιξε μια καινούρια διαδρομή, Η Ράχη του Δράκου,  ζώντας πραγματικά την αναρρίχηση περιπέτειας. Στην σχολή συμμετείχαν : Γεωργόπουλος Κώστας,  Κοσκινάς Αλέκος,Κρικοχωρίτη Πηγή, Λαμπρακόπουλος Νώντας, Μωραίτη Βασω. 

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτές μας για όλη την περίοδο που συνεργαστήκαμε και διδαχθήκαμε και εύχομαι καλές αναβάσεις σε όλους!