Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα, 25-26 Μαΐου, οργανώνουμε εκδρομή στο Ανατολικό Ζαγόρι. Αναχώρηση από το Αγρίνιο στις 9 το πρωί του Σαββάτου με λεωφορείο και κατεύθυνση τα όμορφα χωριά του Ζαγορίου. Αφού περάσουμε από το Βραδέτο (όσοι το επιθυμούν μπορούν να πεζοπορήσουν στην περίφημη Σκάλα Βραδέτου) και το Τσεπέλοβο, θα καταλήξουμε στο Σκαμνέλι όπου θα γίνει και η διανυκτέρευση σε ξενώνα.

Την Κυριακή η Α' ομάδα (ορειβατική) θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί για να πραγματοποιήσει τη διάσχιση Σκαμνέλι - Λάκα Κάτσανου - Βρυσοχώρι διάρκειας 10-11 ωρών περίπου.

Η Β' ομάδα θα ξεκινήσει από το Σκαμνέλι και αφού περάσουμε τον περίφημο Γυφτόκαμπο θα κάνουμε στάση στο Ηλιοχώρι για να πραγματοποιήσουμε πορεία προς τους πανέμορφους καταρράκτες Μπάλτα Ντι Στρίγκα. Διάρκεια 2-3 ώρες με επιστροφή. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Βρυσοχώρι όπου θα περιμένουμε τους ορειβάτες της Α' ομάδας. Εκεί, όσοι το επιθυμούν μπορούν να προχωρήσουν αντίστροφα στο μονοπάτι και να συναντηθούν με τα άτομα της Α' ομάδας που θα επιστρέφουν.

Υπεύθυνος εκδρομής ο Βασίλης Νταούλης, αρχηγός ανάβασης ο Χρήστος Χαντζής. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6947220731 (Νταούλης Βασίλης).

ilioxori kat

gura49921460Master