Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, 30-31, οργανώνουμε εκδρομή στα Τζουμέρκα με ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή τους, το Καταφίδι (2393 μ.) Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου με λεωφορείο από το Αγρίνιο και αφού περάσουμε από το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας θα καταλήξουμε στον Καταρράκτη όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Το απόγευμα θα έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε στη γύρω περιοχή.

Την Κυριακή το πρωί θα γίνουν δύο δραστηριότητες. Η Α' ομάδα θα πραγματοποιήσει την ανάβαση στο Καταφίδι, κάνοντας διάσχιση του βουνού από τον Καταρράκτη μέχρι τα Θεοδώριανα όπου θα τους παραλάβει το λεωφορείο. Τα μέλη της ομάδας αυτής θα πρέπει να διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό (ορειβατικά μποτάκια, σακίδιο, προμήθειες) και σε περίπτωση χιονιού τα αντίστοιχα υλικά. Αρχηγός της ανάβασης θα είναι ο Χρήστος Χαντζής. Η Β' ομάδα θα περπατήσει στο περίφημο μονοπάτι της Βίδρας, το οποίο κινείται παράλληλα στον ποταμό Άραχθο σε ένα πανέμορφο τοπίο.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6947220731 (Νταούλης Βασίλης). Την τελευταία Τετάρτη πριν την εκδρομή θα γίνει συνάντηση τα γραφεία του συλλόγου για να γίνει ενημέρωση για την ανάβαση και τις πεζοπορικές δραστηριότητες που θα κάνουμε.

vidras monopati