Με ιδιαίτερη επιτυχία και ικανοποίηση ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά η 5νθήμερη Παιδική Κατασκήνωση που πραγματοποιήθηκε από τον ΕΟΣ Αγρινίου στο καταφύγιο του Συλλόγου στο Παναιτωλικό όρος.

Ένα 5νθήμερο γεμάτο παιχνίδια, καλλιτεχνικές δράσεις, camping στην ύπαιθρο, αστροπαρατήρηση, πεζοπορικές δραστηριότητες στη φύση με αποκορύφωμα την απαιτητική ανάβαση στην κορυφή του Παναιτωλικού όρους στον Κατελάνο μιας ομάδας 30 ατόμων.

Τα παιδιά έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι για να ζήσουν πάλι τις ίδιες ευχάριστες στιγμές.

Αξίζει εδώ να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που με πνεύμα εθελοντισμού και προσφοράς βοήθησαν να στηθεί και να λειτουργήσει αυτή η παιδική κατασκήνωση για άλλη μια χρονιά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς που πρόσφεραν στην κατασκήνωση. Αρχικά ευχαριστεί τον κ. Μιλιάδη Γ. , αντιδήμαρχο Αγρινίου που φρόντισε για την πρόσβαση αυτοκινήτων στο καταφύγιο και την προσφορά του σε φαγητό. Επίσης ευχαριστεί τα αρτοποιία « Κατσούπης Σ.  και Β. » καθώς και τα αρτοποιεία «Μύλος» του κ. Ντάση Αγ. καθώς  και το αρτοποιείο Αραπογιάννης. Στη συνέχεια τα super market Πριτσούλης και Σκλαβενίτης και το κρεοπωλείο «Γκαγκάνης Αγ.»  και κρεοπωλείο «Παπασημάκης» Θέρμο.